Tlf.: 60 60 40 40

Mail: info@love2dance.dk

 Betingelserne er senest opdateret d. 6.7.2018  
 

VELKOMMEN HOS LOVE2DANCE - DANMARKS SJOVESTE DANSESKOLE 

 
 
LOVE2DANCE har studier i Lyngby, Gyngemose, Rødovre, Ølstykke, Solrød og Køge.
 
Der undervises i bl.a. MGP/Ramasjang (fra 2 år), Hip hop, Girlstyle, Disco, Jitterbug, Pardans, Breakdance, Dancehall, Modern/Contemporary, Electric Boogie, PoleFitness, Fortnite og Pardans (Vild med dans) samt Fit and Jump®. som Love2dance har været med til at starte op i Danmark. Nyhed i sæson 2020/21 er TikTok og Showdance.
 
Der er hold for både børn, teens, unge og voksne på alle niveauer - fra 2 - 99 år og fra begynder til elite.
 
PRØVETIME er gratis den første uge i sæsonen (d. 17.-23. august), men vi kan ikke garantere, at der efterfølgende er plads på holdet. Gratis prøvetime dukker du bare op til og hilser på instruktøren.
 
Vil du være sikker på en plads på holdet, så anbefaler vi, at du tilmelder dig og vælger ratebetaling. Så betaler du den første rate ved tilmeldingen og kan udmelde dig ved at sende en mail inden udløb af prøveperioden, som er de første fire uger i sæsonen (inden d. 13.9.). Ved rettidig udmelding sletter vi de resterende rater, så du ikke betaler yderligere.
 
Efter den første uge (dvs. fra d. 24.8.) skal prøvetimer bookes i vores tilmeldingssystem (i menupunktet "Program/Tilmeld" på hjemmesiden). Prisen er 50 kr. for en prøvetime, som modregnes i prisen, hvis du efterfølgende tilmelder dig holdet.
 
 
 
 
-->
 
 
LOVE2DANCE er mobbefri zone og vi prioriterer (danse)glæde, sammenhold og godt humør for alle.  
 
LOVE2DANCE  er en 100% privatejet danseskole og modtager ingen offentlig støtte.
 
Medlemskab af De Danske Danseskoler (DDD) sikrer mulighed for, at de elever der ønsker det, kan stille op til turneringer i både Danmark og rundt i verden. 
 
I menuen foroven finder du både programmer, tilmelding og en masse info omkring danseskolen, holdene, turneringer og meget andet.
 
Finder du ikke svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 60 60 40 40.
   
  SÆSON 2019/20 blev afbrudt af Corona-situationen lige før vi alle skulle til afdansningsbal og vise vore familier og venner hvad vi havde lavet i løbet af sæsonen.
  Det betød, at vi lavede både plan B, C, D og E for det årlige afdansningsbal og bl.a. et par gange rykkede det til senere dato (senest til september). Men vi har nu måttet erkende, at det ikke vil være muligt at afholde arrangementerne på forsvarlig vis og trækker derfor stikket. Dvs. at afdansningsbal for sæson 2019/20 nu desværre er helt aflyst.
   
  Vi ved at I alle havde set frem til denne dag med glæde og forventning. Det havde vi også!
  Men vi føler på samme tid, at det er den rigtige beslutning at aflyse, selvom vi gør det med blødende hjerte.
  Købte billetter vil være gyldige til afdansningsbal i den nye sæson, som afholdes i weekenden d. 20.-21. marts 2021. Så hvis du var så heldig at sikre dig gode pladser i år, så er du altså stadig heldig.
   
  Vi håber selvfølgelig, at I fortsat vil støtte danseskolen ved at beholde billetterne eller ved at overføre beløbet til betaling af kontingent sæson 2020/21.
  Fortsætter man ikke med at danse eller af anden grund ønsker det, så refunderer vi selvfølgelig beløbet ved henvendelse herom senest 13. september.
   
  CORONA  -  FORHOLDSREGLER
   
  Vi fortsætter selvfølgelig med at passe på os selv og hinanden og tryghed for alle vil være vores hovedfokus.
  • Både elever og instruktøren vasker og spritter hænder inden timen starter, ligesom der også sprittes håndtag m.v. regelmæssigt
  • Vi har et maksimalt antal vi tillader i dansesalen, som følger regeringens retningslinjer opgjort til 1 person pr. 4m2.
  • Vent med at komme ind på danseskolen til 2-5 min. før timen starter
  • Og gå igen så snart timen er færdig
  • Har du mellemtime, kan du ikke opholde dig på danseskolen, men må komme igen til den næste time
  • Forældre o.a. må ikke opholde sig på danseskolen mens der er undervisning (dog undtaget MGP-hold, hvor der må være max. en voksen pr. barn)
  • Hold afstand (også mens du danser)
  • Klæd om og fyld drikkedunken hjemmefra
  • Tag din jakke og taske med ind i dansesalen
  • Hvor det er muligt, bruger vi bagdøren som udgang, så vi undgår for mange mennesker i gangen/forrummet
   
   

  LOVE2DANCE  =  SJOV, FÆLLESSKAB OG GODE OPLEVELSER

  Følg med

  Nyheder - Vis alle

  Events - Vis alle