FÅ PLADSER * = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

122F Disco / Hip hop - Begynder/Let øvet - 5-7 år

Antal tilmeldte: 0/25 Alder: 4-8 Ratebetaling Betales nu:
0,00 DKK
01-06-2022:
233,00 DKK
04/04/2022 - 13/06/2022 Lyngby - studie 2 (nedenunder) Mandag 16:45-17:15 Instruktør: Isabel Lippert
Beskrivelse

Tilmelding/betaling er bindende for sæsonen i hht. betingelserne. Indbetalt kontingent refunderes ikke.

Ved tilmelding i løbet af sæsonen nedreguleres det samlede kontingent helt automatisk i jævnlige intervaller. Prisen som fremkommer ved tilmelding er den til enhver tid gældende/regulerede pris.

DISCO / HIP HOP

På denne time kan alle være med. Timen er en god begyndelse for børn der er nye inden for dansens verden, men også for børn der tidligere har gået til dans eller lignende.

Mange af vores mgp/ramasjang elever vælger efter et par sæsoner at fortsætte med disco/hip hop. 

Børnene lærer at koordinere arme og ben og lave små serier i både disco og hip hop til musik som de kender.  

Tøj
Der danses enten i bare tæer eller indendørs gummisko.

Pris: 0,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Isabel Lippert

Isabel er en glad og imødekommende pige, som har danset siden hun var 3 år. Hun har været konkurrencedanser i mange år, og har repræsenteret Danmark til Europa- og Verdensmesterskaberne i både showdance, disco og hiphop. Derudover har hun igennem årene prøvet flere andre stilarter, men har de seneste år valgt at fokusere på hiphop-genren og girlstyle.
Isabel har blandt andet danset for navne som Outlandish, Medina, Topgunn og Kesi, og optrådt i tv samt til Zulu Awards, X-factor DK, Tivoli, Bakken, CPH Fashion Week, Den Sorte Diamant mm. Hun har flere gange været i udlandet og træne blandt de bedste, og er netop kommet hjem fra et halvt år i Los Angeles, hvor hun har dygtiggjort sig og fået en masse inspiration med hjem.
Isabel har arbejdet i vuggestue og børnehave i flere år og er meget pædagogisk i sin undervisning. Hun går op i, at alle føler sig velkommen til timerne og at skabe en god atmosfære, hvor der er plads til at have det sjovt og udvikle sig. Hun glæder sig til at dele sin passion med både små og store!