* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

161 Hip hop / Shuffle - Begynder/Let øvet - 7-11 år

Antal tilmeldte: 7/25 Alder: 6-12 Pris: 129,00 DKK
15/08/2022 - 24/03/2023 Solrød - studie 6 Mandag 16:15-16:45 Instruktør: Bianca T
Beskrivelse

Tilmelding/betaling er bindende for sæsonen i hht. betingelserne. Indbetalt kontingent refunderes ikke.

Ved tilmelding i løbet af sæsonen nedreguleres det samlede kontingent helt automatisk i jævnlige intervaller. Prisen som fremkommer ved tilmelding er den til enhver tid gældende/regulerede pris.

SHUFFLE

Shuffle dance også kendt under navnet Melbourne shuffle er en af de elektroniske danseforme (hardstyle, jumpstyle, shuffle).

Shuffle er kæmpe i en del lande og det ser ud til Danmark kommer med på bølgen. Shufflekendskabet blandt de unge går gennem bl.a. Youtube og TikTok, hvor man kan opleve de lidt hurtige og sjove dansetrin. Danseformen menes at være opstået til raves i 1980'erne.

Som shuffle danses idag er den i den grad videreudviklet fra 1980'erne, hvor den også blev kaldt “techno dans”. Den er ikke længere at sammenligne med 1980'erne. Shuffle har nu lånt elementer fra mange stilarter herunder både hiphop med elementer fra “cykling” og fra Charleston. Mange af de oprindelige trin er accenten i trin dog væsentligt anderledes. Shuffle udføres typisk til forholdsvis uptempo musik som f.eks. Melbourne shuffle eller andet musik i samme tempo.

Vi har det rigtig sjovt på dette hold, og glæder os til at byde dig velkommen. :-)

Pris: 129,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Bianca T

Da Bianca var 11 år begyndte hendes hjerte at banke for dans, og hun har danset lige siden. Bianca har dyrket alt fra hip hop, house, waacking, dancehall, the hustle, jitterbug, heels, til street jazz choreo.

Hendes passion for dans gjorde, at hun flyttede til New York da hun var 20, og tilbragte de næste 10 år i New York hvor hun gik til auditions, castings, shows, events og workshops. Hun tog en professionel commercial danse uddannelse i L.A. kaldt "M.E" (motivating Excellence) hos koreograf Rhapsody James.
Derefter lærte Bianca flere underground dansere at kende og det åbnede op for en helt anden verden; nemlig den mere street og rå del af NYC dansekulturen. Hun blev en del af "The Undergrund house clubs", og delte dansegulvet med mange af de originale street dansere som var med til at etablere og vedligeholde hip hop og hele den kultur. Hun fik æren af at være med i nogle musikvideoer, shows og hun lærte alle hjørner og kanter af New Yorks danseliv at kende på egen hånd.

I løbet af hendes tid i NYC underviste Bianca også på et par danseskoler for børn i forskellige aldre og niveauer.

Bianca siger altid: "Hvis jeg skulle nævne noget som jeg føler jeg har taget med mig, så er det den energi som New Yorkers har. De danser fra hjertet. De har en sprudlende energi, passion, en hunger for at udtrykke sig lige som den de nu er. Der er plads til alle lige meget hvor mærkelig, stille, højlydt eller akavet man nu er. Og det er noget jeg helt sikkert har taget med mig. Dans er at udtrykke sig, og det skal være sjovt, følsomt, spændende og lækkert og ikke mindst sikkert, at kunne udtrykke sig lige præcis som den du er. Det er det der er vigtigt for mig."