* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

325F Performance / Show - Rutine/Elite - fra 16 år

Antal tilmeldte: 0/25 Alder: 15-99 Ratebetaling Betales nu:
0,00 DKK
01-06-2022:
333,00 DKK
06/04/2022 - 15/06/2022 Lyngby - studie 2 (nedenunder) Onsdag 18:45-19:30 Instruktør: Maja Glenber
Beskrivelse

Tilmelding/betaling er bindende for sæsonen i hht. betingelserne. Indbetalt kontingent refunderes ikke.

Ved tilmelding i løbet af sæsonen nedreguleres det samlede kontingent helt automatisk i jævnlige intervaller. Prisen som fremkommer ved tilmelding er den til enhver tid gældende/regulerede pris.

PERFORMANCE / SHOW

Performance / Show timerne hos Love2dance retter sig mod de elever som godt kan lide at optræde. Vi kigger på eleverne både som enkeltpersoner og som gruppe. Det vil variere om der trænes til et specifikt show, eller om vi træner mod en udvikling for danserne mod at kunne stå på en scene og optræde med dansen. 

Pris: 0,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Maja Glenber

Maja er en meget smilende og udadvendt pige. Hun går meget op i at hendes timer er lærerige, sjove og på samme tid udfordrende. Maja er mester i dancehall genren, og har danset den i mange år. Udover det danser hun også girly style og hiphop.

Det er vigtigt for Maja at eleverne lærer de grundlæggende trin, og på samme tid får en god attitude og udstråling. Hun tager udgangspunkt i den enkelte, og sørger for, at der er plads til alle. Maja har danset stort set siden hun begyndte at gå og har deltaget adskillige gange i turneringer. Hun har optrådt med Wafande, Joey Moe, Dj alligator og Anna David samt medvirket i Niklas, Joey Moe og Brandon Beals musikvideoer.

I Majas dansetimer får man udviklet sig som danser, og får sved på panden. Hun glæder sig til en fed sæson på Love2dance.